https://www.apartmani-hrsak.hr
+385951977065
apartmani.hrsak@gmail.com
Book Now
O nama
Smješteni smo u najdužoj ulici u Karpinskim Toplicama u krugu od 300 metara od svih sadržaja (Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion, Klinika za kardiovaskularnu kirurgiju i kardiologiju, Vodeni park Aquae Vivae). U apartmanima je dostupna termalna izvorska voda kakva se koristi u liječilištu i vodenom parku Aquae Vivae jer Krapinske Toplice imaju svoj vodovod sa hipertermalnom mineralnom vodom koju mogu koristiti i domaćinstva.
Osjećajte se kao kod kuće!

Dva jednako opremljena i namještena apartmana.

Smještaj u apartmanima Krapinske Toplice za Vas nudi dva istovjetno namještena i opremljena apartmana. Smještaj u centru Krapinskih Toplica je poseban po tome što se koristi hipertermalna mineralna voda u kućanstvima, ista koju koristi i Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju, Specijalna bolnica za kardiovaskularnu kirurgiju i kardiologiju “Magdalena”, Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju “Akromion” te Vodeni Park Aquae Vivae.

Svi sadržaji se nalaze u krugu od 300 metara od Apartmana Hršak.

Smještaj u apartmanima Krapinske Toplice

kod obitelji Hršak je prilagođen svim osobama sa raznim potrebama. Svi apartmani su luksuzno i moderno opremljeni te pružaju osjećaj smještaja u prirodnoj oazi u srcu Hrvatskog Zagorja. Svakom gostu pružamo individualan pristup i omogućujemo ugodan boravak i smještaj u apartmanima Hršak.

Uživajte u miru i zelenilu Hrvatskog Zagorja i odmorite se u našim smještajnim kapacitetima.

Smještaj u apartmanima Krapinske Toplice